Dodge Nitro
 Meer foto's

Dodge Nitro
Dodge noemt de Nitro een compact SUV en heeft de zelfde basis als de Jeep Liberty. Standaard heeft de auto 20 inch velgen en men heeft de keuze uit 2 V6 motoren. Een met 3.7L en 210 pk en een 4.0L met 255 pk, deze laatste maakt deel uit van de R/T uitvoering.
Meer info: Edmunds Fotos    Edmunds Video   Autoweek

Dodge Rampage
 
2007

Dodge Rampage
De Rampage concept car die op de 2006 Chicago Auto show werd geintroduceerd bechikt over een V8, 5.7L, 340 pk. De 22 inch velgen zijn van geborsteld aluminium, en de achterklep kan gebruikt worden als een oprijplaat. Hiermee heeft Dodge weer iets unieks geleverd.
Volgens de ontwerper van de auto Scott Krugger is de auto ontworpen voor mensen die normaal geen pickup zouden kopen. De afmetingen zijn een stuk kleiner als die van de Ram pickup. Ook een uniek detail zijn de achterdeuren, deze schuiven open zoals we dit van een minivan ook kennen.
Meer info: Edmunds Fotos    Autoweek

Chrysler Imperial
 

Chrysler Imperial
Een 5.7 L V8 HEMI motor goed voor 340 pk met 5 traps automaat moet deze imperial van de plaats brengen. Het geheel staat op 22 inch velgen. Chrysler begeeft zich met deze luxe auto in een hoger segment
Meer info: Edmunds Fotos    Edmunds Video   Autoweek

Dodge Challenger
 

Dodge Challenger concept
De nieuwe Challenger is op en top musclecar met een SRT 6.1 liter Hemi V8. Goed voor 425 pk. verder beschikt de auto over een 6 ganag schakel bak
Meer info: Moparmusclemagazine    Road_and_Track   AutoWeek   AutoXperience  Video 1
Video 2

Ford Shelby GT 500
 

Ford Shelby GT 500
Love the new-look Mustang? Love the thought of having a thumping 475-horsepower (estimated) American supercharged V-8 in a convertible?
Meer info: Road_and_Track   Auto_Motor_und_sport   Autoweek

Chevrolet Camaro
 

Chevrolet Camaro concept
De Chevy Camaro concept is een echte '69 update. De Camaro heeft voor 21 inch velgen met 275/30 banden en achter 22 inch velgen met 305/30 banden. De motor is een LS2 6.0 Liter V8 met 400 pk
Meer info: Video  Telegraaf  AutoWeek  Chvevrolet   Edumnds-Video   Fastlane
 SeriousWheels

Chevrloet Tahoe LTZ 4x4
 

Chevrolet Tahoe LTZ 4x4
Op de Detroit auto show gaat GM de nieuwe 2007 Tahoe introduceren. De auto is geredesignd en heeft een betere stuureigenschap, meer pk en is zuiniger.
Meer info: Chevrolet

Ford F-250 Super Chief
 

Ford F-250 Super Chief
De Ford F-250 Super Chief concept heeft een supercharged V10-motor die kan lopen op 3 soorten brandstof nl: waterstof, normale benzine of bio-ethanol. Ford claimt dat de enorme pickup een actieradius heeft van ruim 805 kilometer.
Meer info:  Auto_Motor_und_sport    Autoweek

Pontiac Solstice
 

Pontiac Solstice
De Solstice is het nieuwe model van Pontiac voor 2006. De auto is uitgerust met een compleet nieuwe turbocharged 2.0-litre Ecotec motor, goed voor 260pk.
Meer info: Pontiac

Buick Enclave
 

Buick Enclave
Met de Buick Enclave slaat Buick een nieuwe weg in namelijk die van de Luxe. Een dynamischer uiterlijk met een luxe interieur moet het jonger publiek gaan aanspreken.
Meer info: Edmunds Fotos    Edmunds Video    Autoweek